Je hond krijgt soepele gewrichten van een voedings supplement.

Supplementen voor je hond. Zo krijgt hij soepele gewrichten

Honden hebben veel beweging nodig, en dus wordt er het nodige gevraagd van de gewrichten van de hond. Bij een oudere hond kun je op een gegeven moment gaan merken dat hij/zij iets strammer wordt, wat meer moeite met opstaan, het duurt even voordat ze op gang komen.

Het is dan aan te raden om, naast een orthopedische hondenmand, tevens je hond een supplement te geven die ervoor zorgt dat de gewrichten weer wat soepeler kunnen bewegen. Vaak zie je binnen een aantal weken al resultaat!

Gewrichtsklachten oplossen met een voedingssupplement

Er zijn verschillende ingrediënten die vaak genoemd worden bij supplementen voor gewrichtsklachten bij een hond, zoals: glucosamine, chondroitine, omega 3, groenlipmossel en curcumine. Eén of meerdere van deze ingrediënten zul je dus altijd terugvinden in de gewrichtssupplementen.

De best beoordeelde en verkochte supplementen voor gewrichten van de hond vind je in onderstaand overzicht.

Alle genoemde supplementen zijn zeer smakelijk voor een hond. Maar mocht je een hond hebben die zeer kieskeurig is, dan zou ik kiezen voor Synopet Cani-Syn. Makkelijk toe te dienen door het voer en een (voor de hond) zeer aangename vissmaak.

Je kunt daarnaast ook kiezen voor voer met toegevoegde ingrediënten voor soepele gewrichten. Maar doorgaans zijn de toevoegingen in het voer niet in voldoende mate aanwezig om gewrichtsproblemen op te lossen. Kies dus liever voor een supplement.

Tip van Jipper

Overleg altijd eerst met je dierenarts voor je voedingssupplementen gaat gebruiken voor je hond. Sommige honden zijn allergisch voor bepaalde ingrediënten, of wellicht gebruikt je hond al medicijnen die niet samengaan met een van de producten op deze pagina.

Succes met het maken van een keuze en veel wandelplezier met je hond gewenst!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.