Over Jipper.nl

Even voorstellen: Jipper.nl wordt gemaakt door Jip en ik hou van honden en katten. Omdat ik zelf ook een hond en katten heb (en heb gehad, helaas) vertel ik je graag over de oplossingen die ik gevonden heb voor de problemen die ik tegen ben gekomen. Huisdieren worden nou eenmaal wel een keer ziek, hebben ongemakken, of de baas kan er niet mee overweg (hahaha) en in de loop der jaren ben ik al aardig wijzer geworden.

Een van mijn katten heeft te maken gehad met acuut nierfalen en ik kan je vertellen; je leert in een hele korte tijd een heleboel bij! Mijn ervaringen die ik hierbij heb opgedaan gebruik ik om blogjes over te schrijven en jou oplossingen aan te dragen voor de problemen die je hierbij tegen zou kunnen komen.

Ook ontdek ik soms iets handigs waar ik nog nooit van gehoord had en dat wil ik dan ook graag met jou delen. Je weet maar nooit, misschien was jij wel op zoek naar precies deze oplossing!?

Nou ja, zo dus. Ik doe mijn best om zo eerlijk mogelijk mijn mening te geven en ga geen zaken verzinnen waar je niets aan hebt. Als ik ergens niets vanaf weet dan zeg ik dat gewoon eerlijk.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan mijn blog en dat ik je misschien wel verder kan helpen met je zoektocht. En als je zelf nog dingetjes hebt, stuur mij dan even een berichtje, lijkt me erge leuk om van je te horen.

Fijne dag!

Jip