Katteniglo als een poezenmand.

Een katteniglo? Hahaha, wat is dat?

Ik moest hard lachen toen ik de term “katteniglo” hoorde, want ik zag natuurlijk een echte iglo voor m’n snufferd, gemaakt van ijsblokken, met daarin een kat of poes. Het duurde een paar seconden en toen bedacht ik mij dat dat idee wel een beetje idioot is. Sowieso houden katten helemaal niet van sneeuw of ijs, laat staan dat je het voor elkaar krijgt om een echte iglo te maken die precies groot genoeg is voor je kat.

De Dierenbescherming heeft ook een webwinkel en daar verkopen ze een katteniglo (zie foto). Bij het zien van de foto werd mij wel een hoop duidelijk. Het is meer de naam, dan dat de poezenmand er ook echt uit ziet als een iglo.

Wist je dat een poes wel 18 uur slaapt?

Een rode kater ligt in de katteniglo.
Ook rode katers verstoppen zich graag in de katteniglo. Niets zo fijn als een donker holletje om in te slapen.

Een poes slaapt ongeveer 18 uur per dag, tenminste, als je kat geen Tijgertje heet, want die zijn meestal rood en zwerven rond je huis tot ze omvallen van moeheid. De poes van mij slaapt inderdaad erg veel en de rode rakker wat minder, maar die heeft het natuurlijk ook druk met het vangen van muizen en het wegjagen van concurrentie in de tuin.

Lekker slapen kunnen ze in een poezenmand, een hangmat, op je laptop, op bed, of in een iglo! Het mooie aan deze mand voor je poes is dat het een donker holletje is waar ze heerlijk in weg kan kruipen. Dat geeft een veilig gevoel en je zal merken dat ze daar graag in wil liggen.

De bodem is voorzien van een kussentje en dankzij de rits aan de onderzijde kun je die gemakkelijk er uit halen. Even opschudden voor de prinses, beetje luchten en hup, daar snort ze weer…

De katteniglo van Beeztees is gemaakt van stevig vilt en ziet er fraai uit. Je zit niet meteen tegen een berg kussens en dekentjes aan te kijken, maar naar een hip design dat in elke huiskamer wel een mooi plekje kan krijgen.

Waar koop je de katteniglo?

Een katteniglo is voorzien van een zacht kussentje.
De mooie poezenmand is gemaakt van vilt. Erin ligt een zacht kussentje. Probeer jij je kat hier maar eens uit te krijgen. 😉

Je kan de katteniglo kopen bij de Dierenbescherming. Een gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan de bescherming van dieren, dus je steunt ook nog eens een goed doel met de aankoop van deze prachtige poezenmand.

Ben je van plan om de katteniglo aan te schaffen, koop hem dan bij de Dierenbescherming, daar hebben zij erg veel baat bij. Klik op de knop hieronder om direct naar de juiste pagina te gaan op de website van de Dierenbescherming:

Wil je meer info, ook dan kun je op hun website extra informatie vinden. Wil je iets kwijt over deze mooie poezenmand, laat dan een reactie achter op mijn website hieronder.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.