Gratis hondenvoer met mijn kortingscode van tails.com.

75% Korting op je eerste bestelling met mijn exclusieve kortingscode voor tails.com

tail.com kortingscode: Geen zin om te lezen hoe je (bijna) gratis hondenvoer voor een hele maand kan krijgen? Sla mijn uitleg over en bestel direct bij tails.com. Je krijgt 75% korting op je eerste bestelling met deze kortingscode: JIPPER75
Schrijf je in, volg de stappen om het voer voor je hond samen te stellen, vul de kortingscode van mij in en reken af. Even wachten en je speciaal samengestelde zak met (bijna) gratis hondenvoer (droogvoer) wordt bij je thuis afgeleverd.

Op zoek naar speciaal hondenvoer voor mijn Toller.

Mijn hond wil de stok ruilen voor een koekje.
Of mevrouw de Toller de stok even kan inruilen voor een koekje. Natuurlijk, regelen we even.

Mijn hond heeft speciaal voer nodig met toevoegingen zoals glucosamine, omega-3, omega-6 en probiotica. Ook moet het geschikt zijn voor een gevoelige maag. En omdat ik mij afvroeg of er nog andere oplossingen beschikbaar zijn dan de bekende (vaak hele dure) merken die je online of bij de dierenwinkel koopt, ben ik eens op zoek gegaan naar wat er nog meer te halen valt. En mijn zoektocht is geslaagd want ik vond een bedrijf met goed hondenvoer! Hoe fijn!

Gratis hondenvoer op maat samengesteld.

Ik vond op de website van tails.com gratis hondenvoer dat op maat speciaal voor mijn hond wordt samengesteld aan de hand van mijn eisen. Dus niet 1 zak droogvoer voor alle Labradoodles, Golden Retrievers of Terriërs, nee, elke hond krijgt zijn eigen voer, met eigen ingrediënten. Beter kan haast niet.

Dat is makkelijk! Lust je hond geen vis? Dan neem je toch lam of kip.

In mijn geval vond ik het belangrijk dat ik voer kon vinden voor een oude hond. Die van mij is inmiddels de twaalf gepasseerd en heeft aangepast hondenvoer nodig. (Elke senior hond heeft aangepast hondenvoer nodig, net zoals puppy’s dat ook nodig hebben.) Ik vind glucosamine belangrijk, maar er moet bijvoorbeeld ook genoeg vlees en kip in zitten.

Zo bestel je gratis droogvoer voor je hond.

Omdat het hondenvoer dat je wilt bestellen (hier vind je de website) exact op maat wordt samengesteld, moet je eerst wat gegevens invullen. Zo vragen ze de leeftijd van je hond, is het een rashond of een vuilnisbakkenras (die van mij is een rashond, maar gedraagt zich als een vuilnisbak!), wel of niet gesteriliseerd, wat je belangrijk vindt om te onderhouden of te verbeteren (gewicht, gebit, smaak, conditie, etc.) en nog wat vragen.

Je stelt het hondenvoer zelf samen, het is zeer specifiek.

Als je de vragenlijst hebt ingevuld, vul je op de laatste pagina je e-mailadres in en dan krijg je een op maat gemaakt recept specifiek voor jouw hond inclusief een overzicht van wat het kost. Je ziet precies wat de samenstelling van het voer is, hoeveel calorieën er in zitten, het vetpercentage, welke toevoegingen er gebruikt worden en hoeveel je per dag moet serveren. Tot op de gram nauwkeurig.

Op de afbeelding hieronder zie je bijvoorbeeld hoe het gratis recept van mijn Nova Scotia Duck Tolling Retriever er uit ziet:

Gratis hondenvoer voor een maand met de kortingscode van tails.com ziet er bijvoorbeeld zo uit als op de afbeelding.
Zoals je ziet is de lijst met ingrediënten behoorlijk gedetailleerd. Je kan dus exact bepalen hoe je jouw hondenvoer samenstelt.

Leuk verhaal Jipper, maar hoe dan? Nou, met de kortingscode van tails.com!

Er zitten geen addertjes onder het gras en er zijn ook geen kleine lettertjes. Door mijn kortingscode van tails.com te gebruiken krijg je 75% korting op je eerste bestelling hondenvoer (droogvoer) zodat je tijd genoeg hebt om te kijken hoe je hond er op reageert. Heb je het voer ontvangen, dan kun je je abonnement aanpassen of pauzeren, de leveringen passen zich hierop aan. Het voer kost je de eerste maand maar 25%!

Is het hondenvoer duur?

75% Korting op je eerste bestelling met mijn exclusieve kortingscode voor tails.com 1

Nou, ik vind dat wel meevallen. Als ik een zak Royal Canin of Eukanuba hypoallergeen droogvoer koop ben ik ongeveer € 120,- tot € 140,- kwijt. En daar zitten dan ook nog ingrediënten in die ik misschien niet wil, of ze ontbreken juist. Met zo’n zak van 12kg doe je een maand of drie (gemiddeld), dus dat zou neerkomen op ruim € 40,- per maand. Bij tails.com ben ik ongeveer € 30,- kwijt voor mijn hond. Heb je een grote hond dan is het duurder, heb je een klein hondje dan betaal je vrij weinig. En het ligt ook een beetje aan de ingrediënten die je in het hondenvoer wil hebben. Je bepaalt dat helemaal zelf. In mijn geval bespaar ik per jaar rond de € 120,-.

Bestel gratis hondenvoer met mijn kortingscode

Ga naar de website van Tails.com en bestel daar (bijna) gratis hondenvoer met de code JIPPER75. Daarna achterover leunen en wachten tot het wordt thuisgebracht.

Over tails.com.

Het team van Tails.com op de foto.

tails.com Werkt met een abonnement dat je op elk moment kan pauzeren of wijzigen. Je krijgt automatisch (als het voer bijna op is) nieuw hondenvoer toegestuurd, daar hoef je zelf niet meer om te denken. Wil je de levering op een andere dag, wil je ander voer of wil je er hondenkoekjes bij, dan kun je dat in je account heel gemakkelijk aanpassen. De kortingscode is alleen geldig voor nieuwe klanten en geldt voor het droogvoer.

tails.com Maakt gebruik van een team dierenartsen en andere specialisten om een uitgebalanceerde voeding te creëren. De verpakking is tot 85% volledig recyclebaar en van de dieren die ze gebruiken om het voer te maken blijft niets over; er wordt niets weggegooid. De website is nu nog in het Engels en je hebt een creditcard of Paypal nodig om een bestelling te plaatsen. Vanaf 1 maart 2021 is de website ook in het Nederlands beschikbaar en kun je betalen met iDEAL.

Verantwoording.

Hoewel ik daadwerkelijk echt op zoek ben geweest naar ander voer ben ik via mijn website in aanraking gekomen met het bedrijf Tails. Om de merkbekendheid te vergroten zijn zij een samenwerking aangegaan met jipper.nl door middel van het delen van een kortingscode. Jij krijgt 75% korting op je eerste bestelling, dat is bijna gratis hondenvoer en ik ontvang een kleine vergoeding om mijn website te onderhouden. Los hiervan heb ik daadwerkelijk een bestelling lopen bij tails.com en de gegevens in dit blog komen echt uit mijn account bij tails.com.

En toen?

Als ik een maand verder ben zal ik een uitgebreide update plaatsen over mijn ervaringen met tails.com. Het is nu nog te vroeg om exact te bepalen hoe mijn Toller op het droogvoer reageert, maar dat ik het gratis kan uitproberen vind ik erg fijn. Ik hou je op de hoogte via jipper.nl!

Update 11-02-2021: ik krijg vandaag de melding dat er een kleine vertraging is ontstaan met de leveringen vanwege Brexit. Verwacht dus niet meteen je bestelling in huis, maar hou de pagina in je account even in de gaten. Tot zo ver de huishoudelijke mededeling. En nu weer naar buiten, hup! 😉

Probeer het zelf en bestel (bijna) gratis hondenvoer met de code JIPPER75 klik hier.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.